Ta De Beste Bilhandelsbeslutningene Med Disse Tipsene

Vurderer du å kjøpe ny bil, lastebil eller SUV? Vet du hva slags bil du vil ha? Vet du hvordan du får det beste tilbudet på den bilen? Informasjonen du finner i artikkelen nedenfor, vil hjelpe deg med alt som spiller inn når du kjøper bil.

Før du begynner å handle en ny bil, må du bestemme deg for hva du trenger. Har du budsjettet i tankene? Hvor mange passasjerer må passe inn i bilen? Hvor mange miles per gallon vil du ha? Vil du ha to eller flere dører? Du bør lage en liste over alle funksjonene du leter etter, og ta den med deg når du skal handle for en ny bil.

Ta alltid med en mekaniker når du skal kjøpe et nytt kjøretøy. Bilforhandlere er beryktet for å selge sitroner, og du vil ikke være deres neste offer. Hvis du ikke kan få en mekaniker til å se på biler med deg, må du i hvert fall være sikker på at du får ham til å se på det endelige valget ditt før du kjøper det.

Hvis du er på markedet for en bruktbil, bør du alltid få en CarFax -rapport. CarFax -rapporten gir deg beskjed hvis bilen har vært i en ulykke. Hvis bilen har vært i en ulykke, vil du sannsynligvis fortsette å lete og ikke kjøpe den bilen.

Ikke forvent å være inn og ut av forhandleren. Du kan føle deg forhastet hvis du har planer senere på dagen. Det er best å holde en ettermiddag åpen helt. Hvis du av en eller annen grunn må forlate forhandleren før du er klar, ikke få panikk. Det er best å komme tilbake når du har mer tid.

Når du vet hvor mye du må bruke, kan du finne ut om bilene innenfor dette området. Lær om selve bilen, miles per gallon, antall dører, bagasjerom, føreranmeldelser, sikkerhetsrekord og hvor ofte den trenger reparasjoner i gjennomsnitt. Tilordne hver en rangering og velg de som er øverst på listen.

Ta med en venn som kan gi deg gode råd om din beslutning. Din venn kan tilby deg en upartisk mening. De kan til og med gå på prøvekjøring med deg for å påpeke problemer de merker.

De av dere som er på markedet for et sertifisert brukt kjøretøy vil være lurt å sjekke sjekklisten for sertifisering av biler. Dette vil tillate deg å være sikker på at alle komponenter er inspisert og at alt er i orden, slik at du kan kjøpe med stor tillit.

Når du kjøper et sertifisert bruktbil, kan du prøve å finne ut hva returpolitikken er, eller selv om den eksisterer. Hvis en gjør det, må du sørge for at du forstår hvor lang tid det er og om du vil få registrerings- og lisensavgifter refundert sammen med moms for bilen.

Du bør nå ha en bedre forståelse av de beste trinnene du bør ta når du kjøper bil. Å forberede deg selv før du begynner med prutingsprosessen, vil hjelpe deg med å få et godt tilbud på et kjøretøy av noe slag. Bruk det du har lært her, og gå til forhandleren for å kjøpe din nye eller brukte bil.

Enkle Strategier For Shopping På Biler